LASER


Hårborttagning med Soprano

Soprano Ice Platinum är det senaste inom permanent hårborttagning som kombinerar ljus med tre olika våglängder för att behandla alla typer av hårstrån. Tack vare Soprano Ice Platinums effektiva kylmetoden är behandlingen i princip smärtfri och en modern typ av permanent hårborttagning som går att göra året om. Metoden är även otroligt snabb och effektiv och har ingen återhämtningstid, detta gör den lämplig för alla områden på kroppen.

special Offer 30% off-5
special Offer 30% off-4

Microneedling


Microneedling är en avancerad djupgående behandling som innebär att minimala nålar förs över hela hudytan för att skapa små mikrokanaler i det översta hudlagret. Det stimulerar blodcirkulationen och bildandet av kollagen, vilket har en föryngrande effekt på hela hudens kvalitet och utseende.

Om du vill fräscha upp och förnya huden på djupet, har en grov hy med förstorade porer och vill få bättre struktur, om du vill föryngra en slapp och åldrad hud, dämpa rynkor och fina linjer, du som önskar behandla acne ärr eller andra upphöjda ärr i ansikte eller du som vill få en dämpande effekt på fräknar och hyperpigmentering, då är Microneedling något för dig!

Hårborttagning med Soprano
Hårborttagning med Soprano

Lash and Brow LiftLashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer ens naturliga fransar. Resultatet ger en mer öppen, pigg och inramad blick.Brow liftär just nu en av de nyaste behandlingarna på marknaden. Få fylligare och fluffigare bryn.Vi färgar och formar dina bryn i en snygg naturlig form.

Additionally, paste this code immediately after the opening tag: ns